Παραγγείλτε Online

Blog Post 1

cashback world

Για τους λάτρεις των αγορών, ειδικά των online, υφίσταται ένας τεράστιος κόσµος αγορών. H Cashback World είναι µια διεθνής κοινότητα αγορών που ιδρύθηκε το 2003 και στην Ελλάδα έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη. 

H Cashback World, ως το µεγαλύτερο Shopping Community παγκοσµίως παρέχει στους πελάτες του τη δυνατότητα να εξοικονοµούν χρήµατα στις αγορές τους σε πολλές χώρες και κλάδους. Τα µέλη λαµβάνουν σε περισσότερες από 140.000 συµβεβληµένες επιχειρήσεις παγκοσµίως μεγάλα προνόμια αγορών δλδ. έως και 5% Cashback-επιστροφές χρημάτων καθώς και πολύτιµα Shopping Points – πόντους, τα οποία µπορούν να εξαργυρώσουν έναντι ελκυστικών Shopping Point Deals των συµβεβληµένων επιχειρήσεων.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν τις αγορές τους, από τα αγαπημένα τους συμβεβλημένα καταστήματα , δεν έχουν παρά να δείξουν απλώς την Cashback Card τους, κατά την πληρωµή, ώστε να µπορέσουν να αξιοποιήσουν τα προνόµια αγορών. 


Η Froutodelia , ως μέλος της Cashback World, φροντίζει να καλύπτει όλες τις καθηµερινές ανάγκες των καταναλωτών, σε φρέσκα και ποιοτικά προιόντα, αξιοποιώντας αυτού του είδους τις συνεργασίες, με στόχο πάντα να έχει ικανοποιημένους και κερδισμένους πελάτες!